Ovo su česta 'Pitanja i odgovori'

Ako ne pronađeš odgovor na svoje pitanje, svakako mi se javi putem kontakt forme, direktno emailom, porukom ili pozivom.

Koliko dugo traje izrada web stranice?

Sve ovisi o mnogo faktora, ali minimalan rok za najjednostavniju prezentacijsku web stranicu je 20 radnih dana. Sve s više mogućnosti, sadržaja i ostalog može potrajati i do 40 radnih dana.

Na kojem CMS-u se rade web stranice?

Web stranice radim isključivo na Joomla CMS-u, smještam ih na kvalitetan hosting te je uptime 99,9% (vrijeme u kojem je web stranica ili web usluga dostupna korisnicima u određenom razdoblju) - podatak iz hosting tvrtke.

Mogu li si sam održavati web?

Možeš, sve po dogovoru.

Je li moguć i tisak onoga što dizajniraš?

Moguće je odraditi 'ključ u ruke' sistem, s obzirom na to da radim s vanjskim tvrtkama koje se bave tiskom. Sav dizajn je moguće dobiti gotov.

Što obuhvaća održavanje?

U slučaju da imaš potrebu za svježom instalacijom operativnog sustava i pripadajućeg softvera na svojem računalu ili pak trebaš savjet o tome što kupiti i gdje - Alfa IT radi sve to. Mogući su i softverski popravci (npr. otklanjanje virusa, dodatna instalacija/reinstalacija softvera potrebnog za rad, instalacija i puštanje u pogon pisača i slično). A moguće je i samo održavanje (nadogradnje, usputni popravci) na mjesečnoj razini.

Što obuhvaća savjetovanje?

Ako nabavljaš informatičku opremu za svoj posao - želiš kupiti neku novu periferiju (miš, tipkovnica, monitor, pisač...) ili kompletno novo računalo, za sve to radim savjetovanje prilagođeno tvojim poslovnim potrebama.

Možeš li popraviti nešto na daljinu, tj. 'remote'?

Naravno, ako je problem rješiv 'remote', tj. samo spajanjem na drugo računalo i popravkom tako - dapače.

U kojim formatima mogu dobiti banner?

U formatima HTML5, GIF, JPG, PNG, animirani ili statični.